WILSTER
van Paleis op de Dam tot in uw woonkamer
van kamerbreed naar vloerkleed
Uw idee, wij maken het

Festonneerbedrijf  “Wilster” is een bedrijf dat zich al meer dan 25 jaar bezighoudt met het vervaardigen van karpetten uit kamerbreed tapijt.

We zijn actief op de markt van maatwerk karpetten. Een bedrijf van vakmensen, uitgerust met grote kennis en ervaring. In onze eigen productie hal worden de karpetten afgewerkt.

U kunt bij ons zelf uw vloerkleed samenstellen of u nu een rond kleed of een andere aparte vorm of afmeting wilt. Dan bent u bij ons aan het juiste adres wij hebben een goede collectie tapijt waarmee wij uw kamer voorzien van uw eigen maatwerk karpet. Maar ook uw eigen (restant) stuk vloerbedekking kunt u bij ons van een festonrand laten voorzien.

Ook is het mogelijk om uw karpet van een stoffen of leren rand te voorzien, een karpet met blindzoom rand of volume karpet maken wij ook voor u.

Ook kunnen wij uw tafel- en of vloerkleden reinigen en hiernaast van nieuwe randen voorzien.

Ook uw oude perzisch tapijt kunnen wij voorzien van een nieuwe franje (of u wilt deze er juist af)

Alles is mogelijk. Eventueel kunnen wij het bij u ophalen en weer bezorgen.

Karpetten op maat

Heeft u een vloer of raambekleding gekocht maar kunt u deze niet plaatsen dan hebben wij voor u…

Legservice

Heeft u als bedrijf of particulier een vloer of raambekleding gekocht maar kunt u deze niet plaatsen dan hebben wij voor u onze speciale service.

Reparatie en reiniging

Het repareren en reinigen doen wij volledig in eigen beheer. Wanneer uw tapijt vuil is, breng het dan nooit naar de stomerij!