Ons atelier

Met 30 jaar ervaring en toonaangevende opdrachtgevers durven wij te zeggen dat wij een goede en betrouwbare partner voor u zijn.

Wij voeren alle soorten projecten uit, waarbij wij altijd uw wens in acht nemen wat betreft moeilijkheidsgraad voor zowel het vervaardigen van karpetten uit kamerbreed tapijt. Deze maken wij in alle denkbare vormen en kleuren en voorzien wij deze van mooiste randafwerkingen tegen een goede prijs.
Een bedrijf van vakmensen, uitgerust met grote kennis en ervaring.
Wij leveren landelijk uit aan diverse fabrikanten, woning- en project inrichters en particulieren.

Wilster Interieurprojecten ook voor het leggen van zachte en/of harde vloerbedekking. De omvang van een project maakt ons niet uit, u kunt bij ons terecht voor het stofferen van een woonkamer, het festonneren van een karpet, vloerbedekking in uw hele of gedeeltelijke woonhuis, traplopers of de bekleden van uw trap tot een volledig bedrijfspand. Wij repareren en reinigen Perzische karpetten voor kastelen en maken tapijten op maat voor grote zeewaardige jachten.
In alle gevallen kunt u een de beste kwaliteit en de scherpste prijs van Wilster Interieurprojecten verwachten, omdat alle projecten door ons eigen vakkundig personeel worden uitgevoerd.

Onze werkwijze
Na ons persoonlijke advies bij u op locatie of in onze showroom bekijken wij, indien mogelijk, de situatie ter plaatse voor een kwaliteitsbeoordeling van o.a. de ondervloeren in nieuwbouw of bestaande bouw. Tevens meten wij het werk in voor het ontwikkelen van een banen- of inrichtingsplan. Vervolgens worden deze gegevens uitgewerkt en bieden wij u een zeer uitgebreide, scherp concurrerende offerte aan, zodat u een helder beeld krijgt van uw investering. Na uw ondertekende opdracht geven wij u een overzichtelijke projectplanning, die uitvoerig met u samen wordt doorgenomen. De producten worden besteld, en op het werk of bij ons in het magazijn afgeleverd. Vervolgens start ons team met de uitvoering van uw opdracht.

“All in One” Service
Overigens blijft het niet alleen bij vloeren. Wij kunnen u ook onze “All In One” service bieden, waarbij wij naast uw vloeren, tevens de wanden (reparatie en schilderwerk), kleine verbouwingen en uw tuinbestrating kunnen ontwerpen en kompleet uitvoeren. En wij gaan pas weg, als alles kraakhelder en schoon is opgeleverd. Kortom vorstelijke kwaliteit tegen zeer aantrekkelijk betaalbare prijzen.

De uitvoering van het project wordt persoonlijk begeleid, en indien u tijdens of na de realisatie nog vragen zijn, staan wij uiteraard direct voor u klaar.